Sebenarnya first time aku dijemput untuk menghadiri event macam ni. Bertempat di Yogen Fruz Kota Damansara. Acara sepatutnya dijadualkan bermula jam 4.00petang sehingga jam 6.00petang. Tapi dek kerana beberapa blogger tersesat,so pengenalan serba sedikit berkenaan yogen fruz oleh Chief Operating Officer Yogen Fruz cawangan Kota Damansara Encik Azli Jamil bermula agak lewat sikit.
![]() |
| Encik Azli Jamil,COO Yogen Fruz |
Disebabkan aku ni tak pernah makan Yogurt seperti ini, so agak sedikit teruja sebab dapat merasai kesedapan yogurt dari Yogen Fruz ni. Jom kita tengok apa yang ada….
Yogen fruz memang terbaik dan yang paling penting status halal sangat dititik beratkan. Tidak perlu ragu- ragu.
Warna kedai yang ceria boleh memilat para gadis untuk datang ke kedai yogen fruz ni, malah jika tempat dipenuhi gadis, pasti lambat laun para jejaka ensem akan datang. Begitulah cerita asal usul warna kedai yogurt yogen fruz ni.
Jangan lepaskan peluang untuk datang dan merasai yogurt dari yogen fruz. Semestinya lain dari yang lain. Tak percaya? Boleh cuba..
![]() |
| Nampak sedap kan? kalau cuba,pasti nak lagi… |
Terima kasih buat blogger Jai Ramlee dan pihak yang menjemput untuk hadir review Yogen Fruz Kota Damansara.
Website yogen fruz – http://www.yogenfruz.com.my/
Facebook yogen fruz - FACEBOOK YOGEN FRUZ MY








Nice one bro…. akhirnya dapat gak jumpa tuan punya blog yang kacak nie…btw yogen fruz nie memang sedap
hampir tidak ku kenali wajah blogger food yg macho… hehehe
Abg man kate aslam kacak?!!? Erk..
nadot tak puas hati.
Hahaha..nice one
hehe..blaja nak jadi food blogger pulak
untung laaaa.. makan free
tu la..kalau kid tak mau kupon yg dpt free tu,bg la kt saya..heheh
Nampak sangat sedap especially bila bulan posa..hehee
heheh..bulan pose kena thn segalanya…
Sedaap kan..
mmg sdp,sbb first time makan yogurt ni..
salam ramadhan bro!
salam rmadhan….