WTF,23 properties by 30

 
Penangan buku ni dah lama berlalu disebabkan selepas sessi mengeteh kawan blogger lain bertemu sendiri penulis buku berkenaan. Disebabkan tajuk yang menarik dan teruja, aku tidak akan melepaskan peluang untuk memiliki buku ini. Pada awal pagi sabtu semalam aku dah pergi ke MPH untuk membeli buku ni. Agak lambat sebenarnya aku beli,bukan apa.. disebabkan aku tidak gemar akan traffic jem di di kuala lumpur ni,so memang lambat la nak pergi beli di shopping kompleks…heheh

Tinggal dua ketul je kat rak bestseller…hehe

P/S: Sebenarnya tak rugi pun beli buku banyak-banyak. Lagi banyak membaca,lagi banyak ilmu kita dapat kan. Selain dapat claim kat LHDN untuk tahun depan. Tak gitu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge