Sepetang bersama blogger #SBB2013

Tatkala membaca post DENAIHATI di Facebook Denaihati Network berkenaan #SBB2013, rasa teruja juga nak join event sebegini untuk melihat depan mata blogger yang selama ini cuma baca je blog meraka. Ada yang tidak terbaca la, almaklum beitu banyak blog di malaysia ni. 
Seawal jam hampir 1 pagi aku dah sampai di Hotel SinggahSana Petaling Jaya. Awal kan? Hehehe…
Setiba di SinggahSana Petaling Jaya tepat jam 2, ramai blogger yang aku kenali sudah terpacak di lobby hotel menunggu aku datang. Erkkk.. Memang dahsyat sebenarnya blogger-blogger seantara dunia ni, dari Malaysia, Indonesia dan Brunei pun datang untuk memeriahkan #SBB2013 ni. Tidak terkecuali wakil media beb. Sampai hari ahad pun berita #SBB2013 ni masuk suratkhabaar.
Terima kasih pada penganjur Tuan DenaiHati kita yang sangat pemurah dan berjaya mengadakan event sebegini agar lebih ramai blogger hadir dan hidup dalam dunia blogging dapat menyampaikan ilmu yang bermanfaat kepada semua orang.


Tuan Denaihati.com sedang menyampaikan amanat beliau. #SBB2013
Orang lain tengah khusyuk, si nadot perasan orang amik gambar dia, #SBB2013
Khusyuk betul dengar.     #SBB2013
Betapa ramainya blogger tengah register. #SBB2013

Pie2020 pun kagum dengan buku AE.  #SBB2013

                                   

Nadot.my seperti biasa dengan dude nya… #SBB2013

Sengaja aku amik gambar ini tatkala AE menoleh ketepi, korang tau kenapa? #SBB2013.

‘Mini Forum’ dimana blogger top sedang di temuramah oleh semua audiens . Kujie2.com , AENoehas.comBeautifulnara.com




#SBB2013


‘Mini forum’ kedua melibatkan moderator Broframestone dan panel blogger Yuyu ZulaikhaAmanz.my dan Amriawan.

                                   

Apabila otai property bergabung. #SBB2013
Terima Kasih pada Denaihati dan Team DenaiHati Network kerana mengadakan #SBB2013 dan berjaya sehingga ke akhirnya. Moga tahun depan kita bertemu lagi dan lebih meriah. InsyaAllah.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam