Pelaburan unit amanah patuh syariah

PIDF

Kalau rujuk kat gambar ni, gambar yang aku pernah post di wall facebook aku sebelum ni. Untuk penjelasan, gambar ni diambil di CAMS aku. CAMS ni adalah software untuk perunding unit amanah.

Dalam CAMS ni lah untuk monitor pelaburan orang. Hehehe.. Nak tau panjang, boleh jumpa… Ramai orang yang masih takut untuk masuk unit amanah ni. Padahal dah terang-terang ramai dana islamic public mutual adalah dana terbaik. So, kenapa takut nak melabur dalam company yang strong.. Tak gitu?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam