Giveaway blog aslamber.com

Pertama kali buat giveaway ni,rasa macam tak reti pun ada. Tapi sebabkan sifat ingin mencuba tu menebal dalam diri. Aku teruskan. Sebenarnya konsep yang nak aku buat adalah Giveaway + Hadiah wang tunai. Layak untuk semua pembaca blog aku,tapi yang ada blog saja lah ye. Sebab dikehendaki mengarang sedikit cerita pasal Giveaway blog ni,dan tulis pendapat korang pasal blog aslamber.com ni. Jika nak puji takda hal,jika nak kutuk pun boleh. Dan bagi idea untuk menambah baik.
Ok,cara nak sertai mudah saja. 
  1. Mempunyai blog dan like Fanpage blog aku. 
  2. Menulis entry bertajuk ‘Giveaway blog aslamber.com‘ dan backlink kan entry ini sekali.
  3. Tulis pendapat peribadi korang mengenai blog aku kat blog korang. Kutuk/puji dan idea penambahbaikan.
  4. Giveaway akan berlangsung sehingga 10/11/2012 Jam 12 Malam.
  5. Tinggalkan entry korang tu diruangan komen dibawah.

Apa korang dapat dengan Giveaway ni?

Tiga entry yang terbaik akan ditentukan oleh aku sendiri dan saguhati untuk 3 penyertaan.

Yang pertama akan dapat Voucher Brooks RM120 + RM40 Tunai.
Yang kedua akan mendapat Tunai RM30.
Yang ketiga akan mendapat Tunai RM20.
Tiga Saguhati akan mendapt Tunai RM10/seorang. 
Jika ada penambah baikan untuk Give away ni,boleh lah terus mengomen dibawah ni ye. Maaf jika ada kekurangan. Almaklumla orang baru nak belajar. Hadiah tunai akan diberikan secara Cash dan bank transfer. Voucher akan diberikan secara pos/COD,mana yang mudah.

Comments

  1. says

    nnt sy ade mase lebey sket, sy join… wpun x reti nak komen blog org.. huhuhu..

    tp tringin gak wat bende yg same utk blog sndiri dgn hadiah yg same – voucher brooks… hehe

    gudlak aslam! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam