Cara nak claim rebate tol plusmiles

Macam mana nak dapat rebate musim raya?

Korang dah tau kan date bila yang akan dapat rebate, untuk pengguna kad plusmiles je tau.

Ha ni Cara nak claim rebate pengguna kad plusmiles.

Kalau korang guna kad plusmiles, dapat la claim rebate kalau guna >rm100/month atau guna masa musim perayaan.

1- Masuk website plusmiles.

2- Login kat first time registration tu. Kalau ada masalah call je hotline no plusmiles tu.

3- Login dan check rebate berapa dapat.

4- Kemudian pergi kat mana mana customer service yang listed untuk claim.

5- Kalau taknak claim sukati korang lah, hehe. Point ni valid setahun je.

6- Check la expired kad plusmiles korang ye, sebab kad valid untuk 10 tahun. Aku punya expired 31/12/2038. Tulis kat sini senang nak cari nanti. Keh keh.

Sekarang dah ada apps plus. Lagi senang nak check. Nak tengok trafik live pun boleh, lagi lagi musim nak raya ni.

😊

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam