Cara buat duit dengan blog

Sejujurnya aku tidaklah sehebat blogger lain yang memang sudah terbukti menjana ribuan ringgit sebulan hasil dari ber blogging. Sejak berblog, aku tidak mengharapkan sumber kewangan selain dari menceritakan perihal unit amanah yang aku buat. Hasil dari penulisan, aku berjumpa dengan client yang mencari pelaburan unit amanah melalui internet. Nak harapkan syarikat advertising? Sejak berblog, ada la sedikit dan masih belum berupaya nak cashout lagi. hehe..

Ya, sememangnya ramai blogger inginkan pendapatan hasil dari blog mereka. Seperti aku, blogger lain mesti ingat yang hanya syarikat advertising sahaja yang boleh mereka harapkan untuk menjana pendapatan sehingga aku dihubungi oleh orang yang ingin melabur dalam unit amanah. Memang terkejut. Berguna juga entry INI.

Jika anda serius ingin menjana pendapatan melalui blog dan anda ada perancangan jangka masa panjang untuk terus berblog, memang sangat dinasihatkan untuk hadiri seminar buat duit dengan blog. Hanya dengan Rm50, anda dapat ilmu yang berterusan dan dapat dipraktikkan untuk anda sepanjang masa.

Tidak hanya bergantung dengan syarikat advertising, anda boleh mencuba affliate, e-book, menawarkan khidmat designing atau konsultansi.

Seminar akan berlangsung pada 4 Mei 2013 bertempat di Hotel Singgahsana Petaling Jaya. anjuran Denaihati Network.

Bayaran promosi sebanyak Rm50 sehingga 15 April sahaja. Selepas itu, jumlah bayaran akan meningkat sebanyak Rm100. Oleh itu, anda sangat digalakkan untuk mendaftar seawal mungkin. Harga murah, dapat ilmu. Selain itu, cabutan bertuah dengan hadiah menarik menanti peserta yang hadir. Best wooo…

Klik gambar dibawah atau header di atas blog ini untuk mendaftar.

buat duit dengan blog

Jika anda mendaftar, InsyaALLAH kita akan berjumpa nanti.

Comments

  1. dya nadya says

    tentu awak ni kaya dh kan…hari2 pikir pasal duit….mula2 baca block ni ok..lama2 saya pon pening..hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam